Gebied Kwistbeek in vogelvlucht

Irenka van den Hout 27-03-2020 229 keer bekeken 0 reacties

Altijd al eens als een vogel over de Kwistbeek willen vliegen? Dit filmpje maakte dat mogelijk. 'En passant' worden een paar plekken aangewezen waar in het project Gebied Kwistbeek wordt gewerkt.

In dit filmpje zijn twee animaties verwerkt die laten zien hoe buffer Baendj en de voor de middenloop van de Kwistbeek voorziene buffer vollopen bij hevige regenval.

Meer weten? Bekijk dan het Ontwerp Projectplan Waterwet Herinrichting Kwistbeek en het Ontwerp Omgevingsplan Gebied Kwistbeek. Dat vindt u onder 'Documenten'. In een apart filmpje wordt de inhoud van het Ontwerp Projectplan Waterwet toegelicht. Daarna nog vragen? We horen het graag.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen