Tweede inwonersavond aanpak wateroverlast Eys

Sanne Maruanaja 05-06-2024 50 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg en de gemeente Gulpen-Wittem nodigen u graag uit voor de tweede inwonersavond in het project aanpak wateroverlast in Eys. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 25 juni 2024, van 19:00 - 21:00 uur, bij Café Sport Eys. U bent van harte welkom!

Tijdens de eerste inwonersavond in het voorjaar hebben we samen ideeën opgehaald en nagedacht over mogelijke oplossingen. Zoals bij deze eerste bijeenkomst beloofd, staat deze tweede bijeenkomst in het teken van informatie brengen, informeren en ophalen. Ook gaan we graag met u in gesprek.

Wanneer: Dinsdagavond 25 juni 2024 
Tijd: 19:00 – 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 
Locatie: Café Sport Eys, Grachtstraat 1A, 6287AE, Eys 

Opzet van de avond
Na een geslaagde eerste inwonersavond, hebben we vooraf weer een opzet bedacht voor deze tweede inwonersavond. Naast het beantwoorden van de door u gestelde vragen en opmerkingen, informeren we u ook over de resultaten van het hydrologisch onderzoek tot nu toe. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek en informeren wij u over de stand van zaken en mogelijke oplossingsrichtingen. Daarnaast lichten we het proces tussen deze en de derde inwonersavond nader aan u toe. Uiteraard is er voldoende ruimte voor dialoog. 

Programma 
1. Welkom
2. Aandacht voor het antwoord op de door u gestelde vragen en opmerkingen 
3. Eerste resultaten hydrologisch onderzoek
4. Toelichting aan de gebiedstafels met kaarten

Aanmelden   
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het aanmeldformulier op de website te gebruiken. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Blijf op de hoogte
Op de projectpagina kunt u ook eventueel een account aanmaken. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit project. Heeft u vooraf al ideeën of vragen, dan kunt u deze al stellen op het aanmeldformulier. 
 

Verhinderd? Lees alles na 25 juni terug
Bent u verhinderd, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 25 juni a.s. teruglezen op de projectpagina. 
 

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Lars Vervoort via +31 6 13 72 49 76, of u kunt een e-mail sturen naar
L.Vervoort@waterschaplimburg.nl of u kunt contact opnemen met omgevingsmanager Guus Vijgen via +31 6 83 17 27 33 of per e-mail via omgevingsmanagement@brouwers.com 

Graag tot ziens op 25 juni! 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen