Werkzaamheden Limietweg

24-01-2022 993 keer bekeken 0 reacties

Het is druk rondom Oirsbeek met werkzaamheden aan regenwaterbuffers. Aannemer Janssen begon in december met de Beukenberg, inmiddels wordt er op maar liefst 3 locaties tegelijkertijd gewerkt: Beijlkensweg, Limietweg en Beukenberg. Aan de Limietweg is de bestaande regenwaterbuffer vergroot.

Werkzaamheden aan de Limietweg zijn voorspoedig verlopen, waarbij de bestaande regenwaterbuffer verder is vergroot. Het vervolg op deze graafwerkzaamheden is de aanleg van een leegloopleiding richting de Beijlkensweg. Dat is geen sinecure, want dit zal moeten plaatsvinden in de berm van de Limietweg waarbij de werkruimte dus beperkt is.

De Limietweg is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit wordt duidelijk aangegeven middels bebording langs de weg.

Ook aan de Beijlkensweg wordt hard gewerkt. Daarbij gaat op maandag 31 januari de weg dicht zodat de aannemer veilig zijn werk kan doen bij het vergroten van de regenwaterbuffer in de berm van de Beijlkensweg. Dat dit voor enige hinder vormt voor omwonenden is helaas een feit, maar door de afsluiting zo kort mogelijk te houden wordt geprobeerd dit tot een minimum te houden.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen